WORKSHOP: Zpracování sóji

Datum konání akce
17. 2. 2025 (9:00) - 19. 2. 2025 (15:00)

Popis akce

Ve dnech 17.02. - 19.02. od 9:00 do 15:00 ve Vámi zvolený den.

Přemýšlíte o pěstování sóji, nebo Vás zajímá komplexní zpracování sóji od loupání, extruzi, lisování až po filtraci oleje? Objevte budoucnost zpracování sóji! Přijďte si prohlédnout naše špičkové technologie lisování a extruze sóji v akci.


Čekají Vás jak praktické ukázky, tak i odborná část, ve které se můžete dozvědět něco nového z oblasti zpracovávání sóji.


Praktické ukázky:

1. Prohlídka moderního závodu
2. Praktické ukázky ve vývojovém a výzkumném centru
3. Základní laboratorní analýzy při zpracování sóji

 

Odborná část:

Komplexní zpracování sóji
·       Všeobecně o sóje a jejím zpracování
·       Proč extrudovat a lisovat, extruze a přístupy k extruzi, lisování s extruzí včetně rekuperace
·       Deskové filtry
·       Automatická filtrace


Technologie a zařízení Farmet
·        Přednosti extruderů
·        Přednosti lisu
·        Jedinečnost výrobkové řady extruderů a lisů; bezkonkurenční kvalita výroby
·        Řízení a vizualizace procesu


Krmivářské a potravinářské aplikace
·       Optimalizace stravitelnosti sóji pro jednotlivá hospodářská zvířata
·       Krmivo, míchaní krmných směsí, krmivářský pohled
·       Texturace a využití texturátu
·       Koncentrace bílkovin
·       Loupání


Individuální přístup při zpracování projektů k technologiím
·        Komplexní přístup, garance parametrů a návrh technologií
·        Příběh řešení zpracování sóji


Sója - odrůdy, pěstování, EU regulace 

Občerstvení zajištěno!

REGISTRACI PROVEĎTE POUZE NA JEDEN Z UVEDENÝCH DNŮ A TO NEJPOZDĚJI 3 DNY PŘED KONÁNÍM AKCE PŘES WEBOVÝ FORMULÁŘ NÍŽE.

Registrujte se s předstihem

Ušetříte čas s registrací na místě. Zároveň nám pomůžete blíže odhadnout počet účastníků, a tím pro Vás firemní den Farmet organizačně lépe připravit.

Beru na vědomí podmínky zpracování osobních údajů
Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.