Zkušenosti zákazníka při zpracování sóji s technologiemi Farmet

6. 8. 2018
Náš zákazník z Rakouska nedávno uveřejnil v tisku zajímavý článek, ve kterém zmiňuje svoje zkušenosti s technologií lisování s extruzí a porovnává ji s jinými způsoby zpracování sóji.
Zkušenosti zákazníka při zpracování sóji s technologiemi Farmet

 

 

Náš zákazník z Rakouska nedávno uveřejnil v tisku zajímavý článek, ve kterém zmiňuje svoje zkušenosti s technologií lisování s extruzí a porovnává ji s jinými způsoby zpracování sóji.

Velice nás těší pozitivní zkušenosti zákazníka s touto technologií, kterou společnost Farmet nejen výrábí, ale je také jejím velkým zastáncem a propagátorem.

Zákazník oceňuje jak přínos technologie extruze s lisováním u krmivářské hodnoty výlisků, tak rovněž kvalitu oleje, která v mnoha ohledech dieteticky předčí oleje vyráběné běžným způsobem, tedy extrakcí a rafinací. 

Díky snadné změně procesních parametrů této technologie je možné optimalizovat produkt výlisky pro výkrm drůbeže a prasat, nebo skotu, koz a ovcí.

Originální článek i překlad do českého jazyka naleznete níže v přiloženém souboru.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.