Dodávka technologie fyzikální rafinace do Francie

26. 7. 2024
Francie - země známá rovněž svou bohatou zemědělskou tradicí, produkuje širokou škálu olejnin, jako jsou slunečnice, řepka, sója a len.
Dodávka technologie fyzikální rafinace do Francie

Pěstování těchto plodin je klíčovou součástí francouzského zemědělství a přispívá k jeho rozmanitosti a ekonomické stabilitě. Kromě těchto hlavních olejnin se ve Francii pěstují i další, méně rozšířené plodiny, které se využívají k produkci olejů pro různé účely, včetně potravinářských, kosmetických a průmyslových aplikací.

Dodávka fyzikální rafinace rostlinného oleje
Naše společnost Farmet právě realizuje dodávku technologie fyzikální rafinace rostlinných olejů
(tedy technologie bez jakýchkoliv chemických látek) s kapacitou 2,5 tuny oleje za hodinu pro jednoho z největších zpracovatelů olejnin ve Francii.

Tato technologie byla navržena naším zkušeným týmem konstruktérů a projektantů. Jelikož je to technologie potravinářská, byla vyrobena na špičkovém nerezovém pracovišti ve Farmetu.

 

Díky dodávce této fyzikální rafinace nebude muset zákazník olej převážet jinam k rafinaci a zase zpět do závodu, ale bude si ho moci rafinovat přímo ve výrobním závodě, čímž ušetří nemalé peníze za přepravu.

Náš zákazník rovněž bude mít pod kontrolou všechny kvalitativní parametry výsledného oleje. Výsledný bio olej bude vysoce kvalitní a dobře obchodovatelnou komoditou na trhu.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.