Farmet se zúčastnil prestižního veletrhu OFI

24. 9. 2024
Společnost Farmet se v září úspěšně prezentovala na mezinárodní prestižní výstavě OFI (Oils & Fats International) v Rotterdamu, kde se představila jako jeden z klíčových inovátorů v oblasti zpracování olejnatých semen a rostlinných olejů.
Farmet se zúčastnil prestižního veletrhu OFI

OFI je jedna z nejvýznamnějších mezinárodních akcí v tomto odvětví, čímž přilákala odborníky a přední světové hráče oboru, a poskytla nám tak jedinečnou příležitost prezentovat naše špičkové technologie.

Na výstavě jsme představili naši technologii čistě mechanického lisování olejnin, která garantuje jak vysokou kvalitu získaných olejů, krmiva pro hospodářská zvířata a dalších produktů, tak i šetrnost k životnímu prostředí – vše bez použití chemických látek. Tento přístup zcela rezonuje s rostoucím globálním důrazem na udržitelnost, což nám umožnilo upoutat pozornost mezinárodních partnerů a posílit naši pozici inovativního a ekologicky uvědomělého lídra.

Kromě naší expozice jsme aktivně participovali na odborných seminářích, kde naši specialisté nejen sdíleli své know-how, ale i sami jako posluchačí získali cenné postřehy o aktuálních trendech a výzvách v oboru. Tato vzájemná výměna názorů a zkušeností dále podpořila naši schopnost reagovat na neustále se měnící potřeby trhu a inovovat naše produkty tak, aby vždy odpovídaly nejvyšším standardům efektivity a udržitelnosti.

Farmet se hrdě řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele, kteří mění budoucnost zpracování olejnin a rostlinných olejů – vysoce efektivně, s lokálním zpracováním a pouze mechanickým způsobem (bez jakýchkoliv chemických látek).

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.