Farmet Participated in the Prestigious OFI Trade Fair

24. 9. 2024
In September, Farmet successfully showcased its innovations at the international prestigious exhibition OFI (Oils & Fats International) in Rotterdam, where it was presented as one of the key innovators in the field of oilseed processing and vegetable oils.
Farmet Participated in the Prestigious OFI Trade Fair

OFI je jedna z nejvýznamnějších mezinárodních akcí v tomto odvětví, čímž přilákala odborníky a přední světové hráče oboru, a poskytla nám tak jedinečnou příležitost prezentovat naše špičkové technologie.

Na výstavě jsme představili naši technologii čistě mechanického lisování olejnin, která garantuje jak vysokou kvalitu získaných olejů, krmiva pro hospodářská zvířata a dalších produktů, tak i šetrnost k životnímu prostředí – vše bez použití chemických látek. Tento přístup zcela rezonuje s rostoucím globálním důrazem na udržitelnost, což nám umožnilo upoutat pozornost mezinárodních partnerů a posílit naši pozici inovativního a ekologicky uvědomělého lídra.

Kromě naší expozice jsme aktivně participovali na odborných seminářích, kde naši specialisté nejen sdíleli své know-how, ale i sami jako posluchačí získali cenné postřehy o aktuálních trendech a výzvách v oboru. Tato vzájemná výměna názorů a zkušeností dále podpořila naši schopnost reagovat na neustále se měnící potřeby trhu a inovovat naše produkty tak, aby vždy odpovídaly nejvyšším standardům efektivity a udržitelnosti.

Farmet se hrdě řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele, kteří mění budoucnost zpracování olejnin a rostlinných olejů – vysoce efektivně, s lokálním zpracováním a pouze mechanickým způsobem (bez jakýchkoliv chemických látek).

Do you have any queries? Contact us.